Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Chiftelute din piept de pui si soia

Denumire originală: Chiftelute din piept de pui si soia

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Chiftelute din piept de pui si soia" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 3.1 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 5.6 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 33.5 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: pui, soia, chiftelute

Informaţii/ingrediente

  • 500g piept de pui
  • 70g granule soia neinmuiate
  • 50g ou
  • 10g sare
  • 10g usturoi
  • 1g piper

Descrierea producător/Mod de preparare

Se inmoaie soia.

Dupa, se amesteca toate ingredientele si se formeaza chiftelute care se dau la cuptor, asezate pe hartie de copt.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Chiftelute din piept de pui si soia.

Alimente similare

  • Chiftelute din soia, Montignac, faza I, by Sunshine (IG: 20)
    Se prepara soia conform instructiunilor de pe pachet. Se stoarce de surplusul de apa si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat prin razatoare, uleiul, patrunjelul, faina, piperul, sarea, boia dulce. Se formeaza chiftelute cu ...
  • Piept de pui (IG: 0)
  • Branza de soia (IG: 15)
    Branza de soia este o sursa buna de fier, magneziu, calciu si fosfor. In plus, branza de soia are un continut scazut de colesterol si sodiu.
  • Ulei soia (IG: 0)
  • Piept de vita (IG: 0)

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: