Indice Glicemic: Ciocolata Noir Madagascar 60%, Katy
Denumire originală: Ciocolata Noir Madagascar 60%
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciocolata Noir Madagascar 60%, Katy" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 35 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 45 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 7.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ciocolata amara, ciocolata neagra
Informaţii/ingrediente
masa de cacao originara din Madagascar, zahar, unt de cacao, emulsifiant: lecitina din floarea-soarelui, aroma naturala de vanilie. Cacao: minim 60%. Poate contine urme de fructe cu coaja, de gluten si delapte.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
Momentan nu există în categoria Dulciuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciocolata Noir Madagascar 60%, Katy.
Alimente similare
- Biscuiti cu ciocolata (IG: 55)
- Ciocolata cu caramel (IG: 65)
- Bomboane de ciocolata (IG: 65)
- Praline de ciocolata cu Grappa (IG: 65)
- Baton ciocolata caramel (IG: 70)