Indice Glicemic: Ciocolata pentru patiserie, Menier
Denumire originală: Menier Patissier
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciocolata pentru patiserie, Menier" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 28.7 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 53 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 6.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: patiserie
Informaţii/ingrediente
Pasta cacao, zahar, lactoza, unt de cacao, emulsifiant, lecitina de soia, arome
Descrierea producător/Mod de preparare
Ciocolata pt desert: 51%cacao
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
Momentan nu există în categoria Dulciuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ciocolata pentru patiserie, Menier.
Alimente similare
- Margarina pentru prajituri (IG: 0)
- Biscuiti cu ciocolata (IG: 55)
- Bomboane de ciocolata (IG: 65)
- Ciocolata cu caramel (IG: 65)
- Praline de ciocolata cu Grappa (IG: 65)