Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Crema de zahar ars South Beach faza I

Poza aliment (Indice Glicemic si Incarcatura Glicemica) Crema de zahar ars South Beach faza I

Denumire originală: Crema de zahar ars South Beach faza I

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Crema de zahar ars South Beach faza I" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 4.1 g/100g Colesterol 169.2 mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 22.4 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri 0 g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 7.7 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: crema, zahar ars

Informaţii/ingrediente

  • Ou de gaina, 240g
  • Fructoza, Sly Diet, 110g
  • Lapte degresat 0,1%, LaDorna, 500ml
  • Esenta de vanilie, 1g
  • Esenta de rom, 1g

Descrierea producător/Mod de preparare

Se pune laptele cu 50 g fructoza si esentele pe foc, la foc potrivit. Se lasa pana da in clocot.
Intre timp, batem ouale cu mixerul la viteza maxima.
Dupa ce laptele a fiert il adaugam peste ouale batute, putin cate putin, batand in continuare.
Luam o cratita in care punem 60 g fructoza si o punem pe aragaz, la foc mare, amestecand continuu , pana cand fructoza devine aurie, acoperm peretii cratitei cu fructoza topita, apoi o luam de pe foc si punem in ea restul compozitiei.
Se da la cuptor, intr-o tava cu apa, pt aproximativ o ora.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Crema de zahar ars South Beach faza I.

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: