Indice Glicemic: Desert pe baza de gelatina a la mayya
Denumire originală: Desert pe baza de gelatina
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Desert pe baza de gelatina a la mayya" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.1 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 3.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 0.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0.1 g/100g | |
Sodiu | 0.1 mg/100g | Proteine | 0.8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: desert
Informaţii/ingrediente
850 ml apa, 20g gelatina, 2 g scortisoara, o fiola esenta de vanilie, 184 g mar ionatan, 12 table de zaharina!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
Momentan nu există în categoria Dulciuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Desert pe baza de gelatina a la mayya.
Alimente similare
- Placinta cu mere a la mayya (IG: 60)
250g margarina rama,250 gr faina,1 lingurita sare,o lingurita praf de copt,2 oua intregi,50 ml smantana;1410 g mere rase si scurse;100 g zahar brun;1 esenta de rom;coaja rasa de lamaie;4 g scortisoara;10 g zahar pudra cu ... - Pizza dietetica, a la Mayya (IG: 60)
70gr lipie graham,50ml suc de rosii,70g rosii,35 gr ardei gras verde,25 g porumb din conserva,10g ceapa verde,35 g ciuperci din conserva,60g jambon presat din piepit de pui,45 g branza tofu,44 g branza telemea de vaca,piper,oregano; - Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina; - Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea);