Indice Glicemic: Fursecuri/prajiturele cu nuci si miere Cristina
Denumire originală: Fursecuri/prajiturele cu nuci si miere
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Fursecuri/prajiturele cu nuci si miere Cristina" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 32.7 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 34.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 12.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: miere, prajituri, nuci, fursec, fursecuri
Informaţii/ingrediente
- 200 g migdale
- 200 g alune de padure
- 100-150 g fructoza (dupa gust. Eu am pus 120 si au iesit dulci)
- 1 lg. (30 g) miere albine
- coaja de la o portocala
- 5 pic. esenta vanilie
- 2 lg. in macinat, in 6 linguri apa: lasati amestecul deoparte un pic, amestecand din cand in cand, pana se mai ingroasa
- lapte soia (dupa necesitati)
Descrierea producător/Mod de preparare
Puneti migdalele si alunele intr-o tava la cuptor pana se prajesc un pic (fara ulei). Scoateti alunele din coaja si le macinati.
Intr-un castron puneti migdalele si alunele, adaugati fructoza, apoi coaja de portocala si apoi, amestecand inainte, inul cu apa.
Amestecati cu o lingura de metal, adaugati lapte de soia treptat pana se obtine un aluat care sa opuna rezistenta la amestecat dar totusi sa fie moale (asemanator aluatului de muffins).
La sfarsit se adauga mierea si esenta de vanilie si se mai amesteca o data.
Incalziti cuptorul la 190 grade. puneti pe fundul formelor de muffins cam de grosimea unui deget aluat. Mie mi-au iesit 30 de bucati.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Fursecuri/prajiturele cu nuci si miere Cristina.
Alimente similare
- Miere (IG: 60)
- Nuci (IG: 15)
- Miere (de tei, poliflora) (IG: 60)
- Miere de salcam (IG: 60)
- Nuci pecan (IG: 15)