Indice Glicemic: Gem din fructe de padure 100%, Helios
Denumire originală: Solofruta mermelada diet extra Frutas del Bosque
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Gem din fructe de padure 100%, Helios" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mica) |
|||
Grăsimi | 0 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 3.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 1.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 0.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: gem de fructe, marmelada, marmelada de fructe, marmelada dietetica, marmelada helios, gem dietetic, gem helios
Informaţii/ingrediente
capsuni, zmeura, coacaze, suc concentrat de fructe, agent de ingrosare : pectina din fructe
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
- Gem de prune biologic, fara adaos de zahar, Rigoni di Asiago (IG: 40)
Rigoni di Asiago, din agricultura biologica - Magiun natural de prune fara zahar, Topoloveni (IG: 39)
fructoza 15 gr glucoza 9 gr ig 39 incarcatura glicemica 11 beta-caroten 514 mg - Magiun natural de prune, Topoloveni (IG: 39)
prune, fructoza - Gem de caise fara zahar, Zuegg (IG: 35)
100% fructe piersici 65%, suc de struguri concentrat, pectina - Gem de cirese fara zahar, Zuegg (IG: 35)
65% ciresi, suc de struguri concentrat, pectina din fructe, suc de lamaie
Alimente similare
- Fructe de padure congelate (IG: 25)
- Lichior de fructe (IG: 60)
- Inghetata de casa cu fructe (IG: 35)
Se freaca branza cu galbenusurile si fructoza. Separat se bat albusurile bezea si separat fragii se bat spuma. Se amesteca totul usor. Se toarna in caserole si se pune la congelator. - Dulceata de fructe asortate (IG: 65)
- Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ...