Indice Glicemic: Gem de fructe de padure, Kuhne
Denumire originală: Rote Grutze Waldfrucht
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Gem de fructe de padure, Kuhne" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.3 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 20.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 0.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: dulceata, gem, fructe padure
Informaţii/ingrediente
50% fructe (coacaze, cirese, mure negre, merisoare, zmeura), apa, sirop de glucoza - fructoza, zahar, amidon modificat, agent de ingrosare xanthan, acidifiant: acid citric
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
Momentan nu există în categoria Dulciuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Gem de fructe de padure, Kuhne.
Alimente similare
- Fructe de padure congelate (IG: 25)
- Lichior de fructe (IG: 60)
- Inghetata de casa cu fructe (IG: 35)
Se freaca branza cu galbenusurile si fructoza. Separat se bat albusurile bezea si separat fragii se bat spuma. Se amesteca totul usor. Se toarna in caserole si se pune la congelator. - Dulceata de fructe asortate (IG: 65)
- Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ...