Indice Glicemic: Guacamole, by mayya
Denumire originală: Guacamole
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Guacamole, by mayya" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 8.1 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 4.4 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 1.5 g/100g | |
Sodiu | 1.4 mg/100g | Proteine | 1.7 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: aperitiv, guacamole
Informaţii/ingrediente
- 320 g avocado
- 65g ardei verde
- 30 g ceapa verde
- 20 g frunze proaspete de patrunjel
- 150 g rosii
- 2 catei usturoi
- 10 g otet de mere (nu am avut lamaie).
Descrierea producător/Mod de preparare
Am curatat, taiat cubulete avocado, ardeiul, rosiile le-am curatat de seminte si le-am taiat cubulete, le-am pisat bine cu blenderul, am adaugat usturoiul ceapa,patrunjel, otetul si am adaugat sare si piper dupa gust.
Am obtinut 590 g pasta guacamole.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Guacamole, by mayya.
Alimente similare
- Pizza dietetica, a la Mayya (IG: 60)
70gr lipie graham,50ml suc de rosii,70g rosii,35 gr ardei gras verde,25 g porumb din conserva,10g ceapa verde,35 g ciuperci din conserva,60g jambon presat din piepit de pui,45 g branza tofu,44 g branza telemea de vaca,piper,oregano; - Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina; - Placinta cu mere a la mayya (IG: 60)
250g margarina rama,250 gr faina,1 lingurita sare,o lingurita praf de copt,2 oua intregi,50 ml smantana;1410 g mere rase si scurse;100 g zahar brun;1 esenta de rom;coaja rasa de lamaie;4 g scortisoara;10 g zahar pudra cu ... - Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea);