Indice Glicemic: Iaurt Cremosso cu tarta de lamaie 4,6% grasime, Danone
Denumire originală: Cremosso tarta de lamaie
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Iaurt Cremosso cu tarta de lamaie 4,6% grasime, Danone" din categoria "Lactate".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4.6 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 13.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: lamaie, tarta
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: Lapte pasteurizat, smantana, tarta cu lamaie 7,3% [zahar, lamaie 21,8%, tarta 11% (ou, faina de grau, amidon de grau si porumb, agent de afanare: bicarbonat de sodiu, fosfat de sodiu), sirop de glucoza-fructoza, arome, coloranti naturali: sofranel, lamaie], zahar, proteine din lapte, fermenti selectionati de iaurt.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Lactate"
Momentan nu există în categoria Lactate, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Iaurt Cremosso cu tarta de lamaie 4,6% grasime, Danone.
Alimente similare
- Iaurt bio 1% grasime (IG: 30)
- Iaurt 2.8% grasime, BunBun (IG: 30)
- Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ... - Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ... - Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...