Indice Glicemic: Inghetata de cacao, cu glazura de cacao si biscuiti, Hit, Nestle
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Inghetata de cacao, cu glazura de cacao si biscuiti, Hit, Nestle" din categoria "Inghetate".
Indice Glicemic (valoare medie) |
Incarcatura Glicemica (valoare medie) |
|||
Grăsimi | 22.3 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 27.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 4.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: desert, inghetata, inghetata de ciocolata, inghetata cu glazura, inghetata de cacao, inghetata hit, inghetata nestle
Informaţii/ingrediente
Inghetata de cacao cu umplutura de cacao, acoperita cu glazura de cacao si biscuiti
Ingrediente: lapte praf degresat reconstituit, glazura de cacao 15,9% [grasime vegetala hidrogenata, zahar, cacao pudra cu continut redus de grasime 2,3% (unt de cacao max. 12%), colorant (caramel cu sulfit de amoniu), emulgator (lecitina de soia), arome], umplutura de cacao 15,9% [grasime vegetala hidrogenata, zahar, lapte praf integral, masa de cacao 1,2%, emulgator (lecitina din soia), arome], zahar, bucati de biscuit 2,8% [zahar, faina de grau, praf de oua, miez din samburi de caise, caramel, agent de afanare (carbonat acid de sodiu)], sirop de glucoza, cacao pudra 2,6%, zer praf din lapte, grasime vegetala hidrogenata, emulgator (mono si digliceride ale acizilor grasi), stabilizatori (guma guar, guma carruba, caragenan), grasime din lapte, colorant (caramel cu sulfit de amoniu), arome.
Contine gluten. Poate contine urme de nuci.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Inghetate"
Alimente similare
- Biscuiti cacao Coffee (IG: 55)
- Biscuiti cu cacao, Petit Beurre (IG: 55)
- Cacao (IG: 20)
- Pufuleti cu cacao (IG: 70)
- Inghetata de casa cu fructe (IG: 35)
Se freaca branza cu galbenusurile si fructoza. Separat se bat albusurile bezea si separat fragii se bat spuma. Se amesteca totul usor. Se toarna in caserole si se pune la congelator.