Indice Glicemic: Inghetata de cacao cu umplutura de cacao si invelis de cacao cu biscuiti, Joe Chocomania
Denumire originală: Inghetata Chocomania
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Inghetata de cacao cu umplutura de cacao si invelis de cacao cu biscuiti, Joe Chocomania" din categoria "Inghetate".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 22.7 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 27.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 4.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ciocolata, biscuiti, inghetata, cacao
Informaţii/ingrediente
lapte reconstituit din lapte praf degresat, invelis de cacao 16,4% [ulei hidrogenat, zahar, cacao pudra cu continut redus de grasime 2,3% (unt de cacao 10-12%), colorant (caramel cu sulfit de amoniu), emulgator (lecitina de soia), arome], umplutura de cacao 16,4% [grasime vegetala hidrogenata, zahar, lapte praf integral, masa de cacao 1,3%, emulgator (lecitina de soia), arome], zahar, bucati de biscuit 3% [zahar, faina de grau, oua pudra, miez de samburi de caise, colorant (caramel), agent de afanare (carbonat acid de sodiu)], sirop de glucoza, cacao 2,6%, zer praf (din lapte), grasime vegetala hidrogenata, lapte praf degresat, grasime dn lapte, emulgator (mono si digliceride ale acizilor grasi), stabilizatori (guma guar, guma carruba, caragenan), colorant (caramel cu sulfit de amoniu), arome
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Inghetate"
Momentan nu există în categoria Inghetate, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Inghetata de cacao cu umplutura de cacao si invelis de cacao cu biscuiti, Joe Chocomania.
Alimente similare
- Biscuiti cacao Coffee (IG: 55)
- Biscuiti cu cacao, Petit Beurre (IG: 55)
- Cacao (IG: 20)
- Pufuleti cu cacao (IG: 70)
- Inghetata de casa cu fructe (IG: 35)
Se freaca branza cu galbenusurile si fructoza. Separat se bat albusurile bezea si separat fragii se bat spuma. Se amesteca totul usor. Se toarna in caserole si se pune la congelator.