Indice Glicemic: Inghetata de menta "Visul Slabutei"
Denumire originală: Inghetata de menta "Visul Slabutei"
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Inghetata de menta "Visul Slabutei"" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3.8 g/100g | Colesterol | 21.1 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 18 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 12.7 g/100g | |
Sodiu | 17.4 mg/100g | Proteine | 2.4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: inghetata, menta
Informaţii/ingrediente
- Apa plata, 500ml
- Menta, 140g
- Fructoza, Schneekoppe Prodieta, 150g
- Lapte UHT 0,5% grasime, Mlekovita, 250ml
- Frisca lichida 10% grasime, Burenka Loostdorf, 300g
- Suc natural de lamaie, 47ml
- Suc de portocale 115 gr
- Fistic prajit si sarat, Balance, 11g
- Galbenus de ou, crud, proaspat, 20g
Descrierea producător/Mod de preparare
Menta proaspata se pune in 500 ml de apa si se fierbe impreuna cu 150 gr de fructoza.
Cand incepe sa fiarba, dati focul mai incet si mai tineti 3-4 minute.
Dupa, lasati la racit.
Dupa ce s-a mai racit, limpeziti siropul de menta printr-o sita si puneti-l la frigider.
Separat frisca se bate cu mixerul pana devine mai cremoasa.
Laptele se bate cu galbenusul, dupa se amesteca cu frisca si se pune pe foc, amestecand incet pana se ingroasa compozitia.
Siropul de menta se amesteca cu sucul de la 1 portocala si sucul de la 1 lamaie.
Apoi se amesteca si cu frisca + lapte, fistic, se toarna intr-o forma si se da la congelator.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Inghetata de menta "Visul Slabutei".
Alimente similare
- Menta (IG: 5)
- Ceai Menta (IG: 0)
Menthae Folium ( frunze de menta ) - Supa de rosii cu menta (IG: 35)
Se zdrobeste intr-o piulita arpacasul si se pune la fiert in supa. Cand a fiert se adauga sucul de rosii, menta si dafinul, sare si branza telemea si se da un clocot. Cand se mai racoreste se ... - Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ... - Inghetata de casa cu fructe (IG: 35)
Se freaca branza cu galbenusurile si fructoza. Separat se bat albusurile bezea si separat fragii se bat spuma. Se amesteca totul usor. Se toarna in caserole si se pune la congelator.