Indice Glicemic: Inghetata OK de fructe de padure la cornet, Amicii
Denumire originală: Inghetata OK de fructe de padure la cornet
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Inghetata OK de fructe de padure la cornet, Amicii" din categoria "Inghetate".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 16.8 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 38.1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 3.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: fructe, inghetata, fructe padure, cornet
Informaţii/ingrediente
inghetata
apa, zahar, grasime vegetala, lapte praf degresat, compozitie de fructe de padure 1,2%, zer praf, sirop de glucoza, dextroza, emulsificatori (mono si digliceride ale acizilor grasi), stabilizatori (guma din seminte de carruba, guma de guar), acidifiant: acid citric, sare
cornet de napolitana 15%
faina de grau, zahar, grasime vegetala, amidon din grau, emulsificator: lecitina naturala din soia, sare, arome
concentrat de fructe de padure 12,8%
pasta de fructe de padure, zahar, apa, amidon modificat din cartof, sirop de glucoza, acidifiant: acid citric, aroma de fructe de padure
glazura de ciocolata
grasime vegetala, zahar, cacao, emulificator: lecitina, arome
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Inghetate"
Momentan nu există în categoria Inghetate, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Inghetata OK de fructe de padure la cornet, Amicii.
Alimente similare
- Fructe de padure congelate (IG: 25)
- Inghetata de casa cu fructe (IG: 35)
Se freaca branza cu galbenusurile si fructoza. Separat se bat albusurile bezea si separat fragii se bat spuma. Se amesteca totul usor. Se toarna in caserole si se pune la congelator. - Lichior de fructe (IG: 60)
- Dulceata de fructe asortate (IG: 65)
- Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ...