Indice Glicemic: Inghetata plombir cu gem de fructe, Classico Extra, Sandra
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Inghetata plombir cu gem de fructe, Classico Extra, Sandra" din categoria "Inghetate".
Indice Glicemic (valoare medie) |
Incarcatura Glicemica (valoare medie) |
|||
Grăsimi | 13 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 24.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 4.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: inghetata, inghetata de ciocolata, inghetata cu glazura, inghetata de fructe, inghetata sandra
Informaţii/ingrediente
Inghetata plombir cu gem de fructe, in glazura de ciocolata cu nuci in paharel de vafe, Classico Extra Sandra
Ingrediente: lapte de vaca, frisca din lapte de vaca, unt de vaca, zahar, lapte praf degresat, sirop invertit, grasime vegetala, gem de fructe, emulgator-stabilizator (E471, E410, E412, E407), aromatizator identic natural de vanilie.
Glazura de ciocolata cu nuci
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Inghetate"
Alimente similare
- Inghetata de casa cu fructe (IG: 35)
Se freaca branza cu galbenusurile si fructoza. Separat se bat albusurile bezea si separat fragii se bat spuma. Se amesteca totul usor. Se toarna in caserole si se pune la congelator. - Lichior de fructe (IG: 60)
- Fructe de padure congelate (IG: 25)
- Dulceata de fructe asortate (IG: 65)
- Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ...