Indice Glicemic: Jeleu cu fructe (piersici, pere)
Denumire originală: Jeleu cu fructe (piersici, pere)
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Jeleu cu fructe (piersici, pere)" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 9.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 5 g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 1.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: fructe, piersici, jeleu, pere
Informaţii/ingrediente
- Apa plata, 500ml
- Gelatina alimentara, 15gr
- Fructoza, NovaSweet, 35gr
- Piersici, 380gr
- Pere, 270gr
Descrierea producător/Mod de preparare
- Gelatina se pune in apa la inmuiat.
- Dupa 60 minute, vasul cu gelatina se pune la foc mic, amestecand continuu.
- Se adauga fructoza si se amesteca pana la dizolvare.
- Atentie! Gelatina nu se aduce la fierbere, in momentul in care s-a dizolvat se ia de pe foc.
- Se toarna intr-un vas si se pune deoparte la racit.
- In formele de jeleu, se aranjeaza feliile de fructe (piersici, pere).
- Cand gelatina s-a mai racit, se toarna deasupra fructelor si se da la frigider.
- Se serveste atunci cand gelatina s-a intarit.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Jeleu cu fructe (piersici, pere).
Alimente similare
- Pere (IG: 30)
- Compot de pere (IG: 35)
- Pere chinezesti (IG: 30)
- Jeleu cu portocale (IG: 65)
- Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina;