Indice Glicemic: Negresa cu sfecla
Denumire originală: Negresa cu sfecla
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Negresa cu sfecla" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 26.3 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 20.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 3.1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 7 g/100g | |
Sodiu | 39.9 mg/100g | Proteine | 7.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: desert, negresa, sfecla
Informaţii/ingrediente
-
sfecla coapta sau fiarta - 500g
-
unt - 200g
-
ciocolata neagra (85% cacao): 180g
- oua - 3 bucati
- sirop de agave: 90ml
- faina "slabeste mancand" : 100g
- pudra de roscove: 25g
- apa de flori de portocal: o lingura
Descrierea producător/Mod de preparare
Sfecla coapta sau fiarta si scursa se taie in bucati mari si se pune cu untul si ciocolata rupta in bucati in roborul de bucatarie (sau blender) si se mixeaza pana se obtine o pasta fina.
Ouale se amesteca bine cu siropul de agave, apa de flori de portocal si apoi se toarna cu lingura din amestecul de sfecla, incorporandu-se uniform.
Se adauga pudra de roscove si faina incet pana de amesteca bine.
Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit, la temperatura mica spre medie circa 35-40min.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Negresa cu sfecla.
Alimente similare
- Prajitura "negresa" (IG: 70)
blat: 7 galbenusuri, 300 gr. zahar, 100 gr. cacao, 180 gr unt, 300 ml lapte, 1lingurita bicarbonat stins; spuma: 7 albusuri, 350 gr. zahar - Sfecla rosie (IG: 30)