Indice Glicemic: Ovaz integral, boabe intregi, uscate
Denumire originală: Ovaz integral, boabe intregi, uscate
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ovaz integral, boabe intregi, uscate" din categoria "Cereale".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 6.9 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 1.2 g/100g | Carbohidraţi | 66.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 10.6 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | 2 mg/100g | Proteine | 16.9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ovaz, ovaz integral
Informaţii/ingrediente
boabe de ovaz integrale
Descrierea producător/Mod de preparare
se consuma ca terci de ovaz, maruntite cu cutitul (steel cut)
-Datorita proprietatilor determinate de continutul de lecitina, a acidului linoleic si altele, ovazul este recomandat in bolile digestive, cardiovasculare, tuberculoza. - hipoglicemiant, stimulent al glandei tiroide, indicat in diabet, astenie fizica si nervoasa. - excelent depurativ, activand procesele de eliminare a toxinelor din organism.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Cereale"
Momentan nu există în categoria Cereale, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ovaz integral, boabe intregi, uscate.
Alimente similare
- Boabe de soia, uscate (IG: 15)
- Caise uscate (IG: 32)
- Curmale uscate (IG: 70)
Actiune benefica asupra prostatei si rinichilor. Recomandate în nevroze si alte boli ale sistemului nervos, în nevrite si pentru refacerea organismului. Previn bolile canceroase. - Smochine uscate (IG: 35)
- Prune uscate (IG: 29)