Indice Glicemic: Paine alba, obisnuita
Denumire originală: Paine alba, obisnuita
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine alba, obisnuita" din categoria "Paine".
Indice Glicemic (valoare mare) |
Incarcatura Glicemica (valoare mare) |
|||
Grăsimi | 3.3 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0.7 g/100g | Carbohidraţi | 50.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 1.4 g/100g | Fibre | 2.4 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0.7 g/100g | Zaharuri | 4.3 g/100g | |
Sodiu | 681 mg/100g | Proteine | 7.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paine alba
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Paine alba, obisnuita"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paine"
- Fette Biscottate Fibrextra Integrale, Misura (IG: 70)
Fibrextra 99% (98,4% Total făină de grâu *, grâu 1,6% fibre solubile), drojdie, zahăr, ulei vegetal, sare, făină de malţ de cereale, făină de agent de tratare: acid L-acid ascorbic. - Fette Biscottate Integrali, Mulino Bianco (IG: 70)
Făină de grâu (49%), drojdie, grăsime vegetală hidrogenată, dextroză, sare, extract de malţ de orz şi porumb, făină de grâu maltato. Produs într-o instalaţie care utilizează, de asemenea, arahide, nuci, lapte, susan, soia, ouă. - Paine alba, KB Toast (IG: 70)
- Paine alba feliata, Panifcom (IG: 70)
faina alba, apa, drojdie, sare iodata, ameliorator pentru panificatie (emulgator E472e, faina de soia, dextroza, acidifiant: acid ascorbic, enzime), proplonat de calciu. Contine:gluten,faina de soia - Paine feliata clasic, Titan (IG: 70)
Alimente similare
- Paine de grau, alba (IG: 70)
- Paine bulgareasca feliata din faina alba, Velpitar (IG: 70)
faina de grau alba, apa, drojdie, sare iodata, conservanti: propionat de calciu, acid sorbic, otet alimentar. Contine: gluten - Faina alba de grau (IG: 85)
Faina alba de grau are un continut mic de grasimi saturate, colesterol si sodiu. - Paine de secara (IG: 65)
- Paine prajita (IG: 45)