Indice Glicemic: Paine Longevita, Franzeluta
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine Longevita, Franzeluta" din categoria "Paine".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare medie) |
|||
Grăsimi | 1.2 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 47.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 8.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paine, paine franzeluta, paine cereale, longevita, franzeluta
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: faina de grau, tarata, apa, drojdie de panificatie, sare, ulei de floarea soarelui. concentrat elaminat uscat (varza de mare).
Paine Longevita este fabricata din faina de grau de calitatea I, cu adaos de component special din varza de mare – laminarie si tarate.
Continutul de iod in laminarie depaseste oricare produs de origine vegetala si animala de citeva mii de ori, pe linga aceasta laminaria contine vitamine, macro- si microelemente, glucide biologic active, alginate, care contribuie la eliminarea metalelor grele si radionuclizilor din organism.
Luand in consideratie ca in regiunea noastra persista insuficienta de iod, e necesar de consumat aceasta paine in scopul profilactiei bolilor glandei tiroide.
Tarata, care intra in reteta painii, prezinta substanta de balast, care contribuie la eliminarea reziduurilor din organism.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paine"
- Paine Montignac - reteta Adina (IG: 34)
Alimente similare
- Paine neagra (IG: 65)
Pacatos de buna. Framanti, adaugi uleiul, lasi la crescut. Imparti aluatul in 8, dai la copt. Gata! - Paine prajita (IG: 45)
- Paine multicereale (IG: 45)
- Paine de secara (IG: 65)
- Paine neagra bio (IG: 65)