Indice Glicemic: Paine specialitate neagra cu secara, feliata, Vel Pitar
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine specialitate neagra cu secara, feliata, Vel Pitar" din categoria "Paine".
Indice Glicemic (valoare medie) |
Incarcatura Glicemica (valoare mare) |
|||
Grăsimi | 1.4 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Carbohidraţi | 47 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Fibre | 0.9 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g | Proteine | 7.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paine, paine feliata, paine neagra, paine secara, vel pitar
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: faina alba de grau, faina neagra de grau 10%, apa, tarate, faina de secara 4,4%, drojdie, grasimi vegetale hidrogenate, sare iodata, gluten din grau, faina de soia, zahar, ameliorator de faina (faina de grau, emulgator: esteri mono si diacetiltartrici ai mono si digliceridelor cu acizi grasi, antioxidant: acid ascorbic, enzime), faina de malt prajit, conservant: propionat de calciu, stabilizator: acid sorbic.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paine"
- Biscottes completes bio, Agir Carrefour (IG: 55)
- Paine integrala din amestec de faina, Friessinger Muehle (IG: 50)
Pentru pachetul de 1 kg se adauga 660ml de apa calduta si se framanta. Se lasa la crescut 30 min. Se modeleaza painea sau painile si se pune la loc cald intre 30 si 45minute. Dupa care ... - Paine roggen, Wasa (IG: 50)
- Paine integrala de secara, Vita Star (IG: 45)
Ingrediente: faina integrala de secara 59%, apa, maia naturala din drojdie, sare. Poate contine urme de grau. - Paine hipoglucidica, Moripan (IG: 45)
Ingrediente: faina de grau, faina semi-alba de grau, apa, drojdie de panificatie, sare iodata, grasime vegetala, seminte de susan, conservant. Contine gluten
Alimente similare
- Paine bulgareasca feliata din faina alba, Velpitar (IG: 70)
faina de grau alba, apa, drojdie, sare iodata, conservanti: propionat de calciu, acid sorbic, otet alimentar. Contine: gluten - Paine de secara (IG: 65)
- Paine crocanta de secara, Clever (IG: 65)
- Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Paine neagra (IG: 65)
Pacatos de buna. Framanti, adaugi uleiul, lasi la crescut. Imparti aluatul in 8, dai la copt. Gata!