Indice Glicemic: Piept de pui umplut cu ciuperci in sos de vin alb
Denumire originală: Piept de pui umplut cu ciuperci in sos de vin alb
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Piept de pui umplut cu ciuperci in sos de vin alb" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.5 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 7.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.9 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 1.1 g/100g | |
Sodiu | 294.2 mg/100g | Proteine | 22.8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pui, vin, sos, ciuperci, piept
Informaţii/ingrediente
- Piept de pui: 800g (5 bucati)
- Ciuperci de cultura, Pleurotus: 500g
- Morcovi: 213g
- Ceapa rosie: 131g
- Usturoi: 20g
- Ulei de masline: 1 lingura
- Vin alb sec: 100ml
- sare: 1 lingurita
- piper: 2g
Descrierea producător/Mod de preparare
Ceapa si usturoiul tocate se pun la calit in ulei cu putina apa. Se adauga morcovii rasi si ciupercile taiate mai mic.
Se adauga putina apa si 25 ml vin alb si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecandu-se, pana se evapora tot lichidul.
Pieptul de pui se clateste in jet de apa rece si se sterge cu un prosop.
Fiecare piept de pui se taie in doua pana la jumatate si se bate cu ciocanul de snitele pana se obtine o bucata mai mare de carne.
Fiecare bucata se umple cu amestecul de ciuperci si se aseaza intr-o tava sau o forma termorezistenta.
Se toarna peste restul de vin, impreuna cu 200ml apa. Se da la cuptorul preincalzit aproximativ o ora, la foc mic spre mediu, la inceput acoperit, apoi se descopera pentru a se rumeni.
Se mai toarna din sos peste bucatile de pui din cand in cand.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Piept de pui umplut cu ciuperci in sos de vin alb.
Alimente similare
- Piept de pui (IG: 0)
- Piept de vitel (IG: 0)
- Piept de vita (IG: 0)
- Piept de pui la tigaie de teflon (IG: 0)
- Piept de pui gatit, cu piele (IG: 0)