Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Prajitura cu cocos si glazura de ciocolata, Andrylici

Denumire originală: Prajitura cu cocos si glazura de ciocolata

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Prajitura cu cocos si glazura de ciocolata, Andrylici" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 20.1 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 35.2 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 5.5 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: desert, ciocolata, prajitura, cocos, glazura

Informaţii/ingrediente

  • 60 ml ulei
  • 50 g unt (la temperatura camerei)
  • 100 g zahar
  • 3 oua
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 220 g faina
  • 2 plicuri budinca de vanilie
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/8 lingurita sare
  • 120 ml lapte (la temperatura camerei )
  • 150 g nuca de cocos macinata

Glazura:

  • 1 lg unt (la temp camerei)
  • 1 ciocolata (Poiana am pus eu)
  • 6 lg de lapte
  • 3 linguri de Philadelphia (la temp camerei)
  • nuca de cocos pentru ornat

Descrierea producător/Mod de preparare

Intr-un vas se amesteca faina, praful de budinca, sarea, praful de copt, si bicarbonatul.

In alt vas incapator, se pune untul+ uleiul+ zaharul, si mixeaza cu viteza cea mai micapentru aprox 2 minute.

Adaugam apoi ouale, pe rand, mixand dupa fiecare ou introdus, pana ce compozitia este omogena.

Apoi adaugam 120 ml lapte. Punem treptat amestecul cu faina amestecand continuu.

Adaugam nuca de cocos, si amestecam bine cu o paleta /lingura.

Se toarna in forma tapetata cu hartie de copt.

Se lasa sa se raceasca in forma cateva minute, apoi se continua racirea pe un gratar.

Glazura:

Topim ciocolata impreuna cu untul si laptele la bain marie, apoi adaugam crema de branza (ii da un gust usor acrisor, o puteti elimina daca nu va place), amestecam bine, lasam cateva minute sa se raceasca putin si turnam peste prajitura rece.

Am ornat cu nuca de cocos rasa si fulgi.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Prajitura cu cocos si glazura de ciocolata, Andrylici.

Alimente similare


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: