Indice Glicemic: Prajitura cu crema de iaurt (20%), jeleu de capsune (5%) si glazura de cacao cu lapte, Magura
Denumire originală: Prajitura cu capsune
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Prajitura cu crema de iaurt (20%), jeleu de capsune (5%) si glazura de cacao cu lapte, Magura" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 20.5 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | 7.3 g/100g | Carbohidraţi | 56.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 44.2 g/100g | |
Sodiu | 60 mg/100g | Proteine | 4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: iaurt, capsuni, prajitura, crema, glazura
Informaţii/ingrediente
Glazura cacao si lapte (38%) (zahar, grasime vegetala hidrogenata, zer praf, pudra de cacao cu continut redus de grasime (3.2%), lapte praf degresat (0.6%), emulgator (lecitina de soia), aroma naturala), zahar, faina de grau, apa, sirop de glucoza, grasime vegetala hidrogenata, agenti de umezire (sirop de sorbitol, glicerina), zer praf, ulei rafinat de floarea soarelui, praf de ou integral, amidon de porumb, alcool etilic rafinat, lapte praf degresat (0.5%), miere (0.5%), agenti de afanare (E 450, bicarbonat de sodiu), emulgator (E 471), arome naturale, pudra de capsune, (maltodextrina, concentrat de capsune (0.04%), acidifiant (acid citric), pudra de iaurt (0.1%), sare, conservant (sorbat de potasiu), agent de gelificare (pectina), colorant (antocian).
Descrierea producător/Mod de preparare
Contine: grau, ou, lapte, soia. Poate contine urme de arahide, alune.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
Momentan nu există în categoria Dulciuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Prajitura cu crema de iaurt (20%), jeleu de capsune (5%) si glazura de cacao cu lapte, Magura.
Alimente similare
- Jeleu cu portocale (IG: 65)
- Jeleu cu mar si scortisoara, mayya (IG: 40)
850 ml apa,184 g mar,2 g scortisoara,20 g gelatina,esenta de vanilie,zaharina; - Prajitura cu mar (IG: 70)
- Prajitura cu morcovi (IG: 70)
- Prajitura "negresa" (IG: 70)
blat: 7 galbenusuri, 300 gr. zahar, 100 gr. cacao, 180 gr unt, 300 ml lapte, 1lingurita bicarbonat stins; spuma: 7 albusuri, 350 gr. zahar