Indice Glicemic: Rosii umplute cu hrisca
Denumire originală: Rosii umplute
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Rosii umplute cu hrisca" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mica) |
|||
Grăsimi | 5 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 15.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.9 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 2.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: rosii, hrisca, aperitiv
Informaţii/ingrediente
- hrisca 60g
- usturoi 15g
- germeni grau 25g
- rosii 600g (6 rosii cu miez scos + 3 miezuri)
- patrunjel verde 25g
- ulei masline 30g
- sare
Descrierea producător/Mod de preparare
Se fierbe hrisca si se amesteca cu germenii de grau, cu sarea, cu usturoiul, miezul de rosii si patranjelul fin tocate.
Se umplu rosiile, se pun in tava, se stropesc cu ulei si se dau la cuptor cca 30 minute.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
- Chiftelute din soia, Montignac, faza I, by Sunshine (IG: 20)
Se prepara soia conform instructiunilor de pe pachet. Se stoarce de surplusul de apa si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat prin razatoare, uleiul, patrunjelul, faina, piperul, sarea, boia dulce. Se formeaza chiftelute cu ... - Chec aperitiv cu ciuperci si broccoli (IG: 20)
Se taie cubulete toate ingredientele si se amesteca. Branza se rade si se amesteca in compozitie. Se pune sare, praf de copt si piper dupa gust. Se adauga in amestec galbenusurile dupa care faina de soia si ... - Barcute (dovlecei) cu carne "Slabuta" (IG: 14)
Cantitatea de dovlecei (575 gr) se refera la dovlecei gata scobiti de miez, trebuie sa arate ca niste barcute. :) Carnea de porc se da prin masina de tocat. Se amesteca cu un ou, sare si ... - Pate de casa by Husky (IG: 0)
Se fierb ficateii, se racesc. Se amesteca in blender cu untul, sarea si piperul. - Carnati din pulpe pui si piept curcan, Ana (IG: 0)
se toaca carnea si se formeaza carnatii.
Alimente similare
- Hrisca (IG: 40)
- Fulgi de cereale (hrisca, mei, orez) (IG: 45)
- Ardei umpluti cu carne de vita si hrisca (IG: 15)
Se amesteca cu carnea ceapa tocata, cimbru, hrisca, piper si sare. Se umplu ardeii. Se adauga cca 200ml de apa si rosia tocata. Se pune la fiert. Rezulta cca 1100g. - Rosii (IG: 30)
- Vinata cu rosii (IG: 20)
Ingrediente: vinata, rosii, ceapa, gogosari, ulei, apa, copti si pusi in borcan.