Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Rulada cu gem, Montignac

Poza aliment (Indice Glicemic si Incarcatura Glicemica) Rulada cu gem, Montignac

Denumire originală: Rulada cu gem, Montignac

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Rulada cu gem, Montignac" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 17.8 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 33.7 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 10.1 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: gem, rulada

Informaţii/ingrediente

- 4 oua ( aprox 220 gr)

- 4 linguri rase fructoza ( aprox 35 gr)

- 2 linguri ulei de masline ( aprox 40 ml)

- 4 linguri faina integrala ( aprox 55 gr)

- 1 fiola esenta vanilie ( 10 ml)

- 4,5 lunguri gem fara zahar ( eu am pus de gutui - aprox 120 gr)

Descrierea producător/Mod de preparare

Se incinge cuptorul la  170 gr. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune deoparte. Se aseaza o coala de hartie de copt care sa fie mai mare decat tava, se pune si ea deoparte.  Se separa ouale, se bat albusurile spuma , pana cand sunt tari bat. Apoi se mixeaza galbenusurile cu fructoza bine bine, pana si maresc  volumul. Apoi punem pe rand cele 2 linguri cu ulei. De acum  mixerul va merge incontinuu, nu il opriti nici pt o sec, si va merge la viteza cea mai mica.  Se adauga 2 linguri din albusurile batute spuma, apoi pe rand 2 linguri de faina. Mixerul merge incontinuu. Cam pe acum puneti si esenta. Se pun iar 2 linguri din albus, apoi pe rand si celelate 2 linguri de faina. Pe urma puneti pe rand cate 1 lingura din albusuri pana se termina.

Se pune compozitia in tava, si se da la cuptorul incins deja pt 5 min, max 7. se arde f repede. Scoatem tava si o intoarcem cu fundul in sus peste hartia de copt in asteptare. Pt a nu se prinde compozitia de tava, este f important sa ungeti bine tava cu ulei, nu cu margarina cum am facut eu si s a prins. Se unge rulada cu gem, apoi se ruleaza frumos. Se lasa la racit, iar apoi se serveste.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Rulada cu gem, Montignac.

Alimente similare

  • Paine Montignac - reteta Adina (IG: 34)
  • Chiftelute din soia, Montignac, faza I, by Sunshine (IG: 20)
    Se prepara soia conform instructiunilor de pe pachet. Se stoarce de surplusul de apa si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat prin razatoare, uleiul, patrunjelul, faina, piperul, sarea, boia dulce. Se formeaza chiftelute cu ...
  • Rulada cu mere (Elenka) (IG: 38)
    Se face un aluat din toate ingredientele care se lasa la dospit 30 min. Se intinde o foaie pe care se intind merele calite si indulcite cu fructoza. Se ruleaza, se pune intr-o tava mica de chec ...

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: