Indice Glicemic: Rulada din oua cu rosii si oregano
Denumire originală: Rulada din oua cu rosii si oregano
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Rulada din oua cu rosii si oregano" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 9.3 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 7.2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: branza, oua, rulada
Informaţii/ingrediente
- 4 oua
- 100 g branza 0.2% grasime
- 3 rosii (aprox 100 g fiecare)
- oregano uscat
- 2 catei de usturoi
- sare, piper
- ulei de masline
Descrierea producător/Mod de preparare
Rosiile se acopera cu apa fierbinte pentru ~30 secunde, apoi se clatesc cu apa foarte rece si se depileaza. Se taie in 2 jumatati, se scoate pulpa si se taie in cubulete mici.
O tigaie se pune pe foc mic, se adauga uleiul de masline, in care se calesc putin cateii de usturoi, cat sa se rumeneasca. Usturoiul se arunca, avem nevoie doar de uleiul cu aroma de usturoi, in care se adauga rosiile si oregano, care in prealabil au fost piperate si condimentate. Se tin pe foc mic ~1 minut. Se ia tigaia de pe foc.
Ouale se mixeaza impreuna cu branza de vaci, se sareaza si se prajesc in ulei de masline, pe foc mediu-mic pe o singura parte (pana cand partea de sus este si ea gata), ca o omleta obisnuita.
Se ia tigaia de pe foc, pe omleta se aseaza un strat de rosii si se ruleaza chiar in tigaie. Se lasa pentru 2-3 minute, iar apoi foarte atent se taie felii.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Rulada din oua cu rosii si oregano.
Alimente similare
- Oregano (IG: 5)
- Biscuiti Wasa/Paine integrala cu oregano si in (IG: 35)
Se amesteca un aluat car se lasa la dospit cca 40 minute la cald. Se intind foi de 1cm grosime, se taie dreptunghiuri si se inteapa cu furculita. Se dau la cuptor in jur de 35 minute. Rezulta ... - Rulada cu mere (Elenka) (IG: 38)
Se face un aluat din toate ingredientele care se lasa la dospit 30 min. Se intinde o foaie pe care se intind merele calite si indulcite cu fructoza. Se ruleaza, se pune intr-o tava mica de chec ... - Rosii (IG: 30)
- Rosii, coapte (IG: 30)