Indice Glicemic: Sirop bio de Zahar din Sfecla, Gut&Gerne
Denumire originală: Sirop bio de Zahar din Sfecla
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Sirop bio de Zahar din Sfecla, Gut&Gerne" din categoria "Dulciuri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.2 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 70 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 2 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: zahar, sirop, sfecla, bio
Informaţii/ingrediente
Indulcitor natural obtinut din seva plantei Agae Americana (agava albastra), originara din Mexic. Siropul este o fructoza mai dulce ca zaharul si mai putin vascos decat mierea. Contine fructoza 90% si glucoza 10%, Datorita faptului ca aceste substante sunt lent absorbite de catre organism, nu este stimulata cresterea indicelui glicemic. In mod natural mai contine minerale: calciu, fier, potasiu, magneziu, seleniu. Se dizolva usor in lichide si poate fi folosit in loc de zahar sau miere in orice preparate.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Dulciuri"
Momentan nu există în categoria Dulciuri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Sirop bio de Zahar din Sfecla, Gut&Gerne.
Alimente similare
- Sfecla rosie (IG: 30)
- Cheesecake cu sirop de agave si curmale (IG: 37)
Se amesteca toate ingredientele bine, se toarna intr-o forma tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor, pentru ~ 1 ora, foc mediu. Se serveste rece. - Zahar tos (IG: 70)
- Zahar (IG: 70)
- Zahar, pudra (IG: 70)