Indice Glicemic: Specialitate de branza americana, obtinuta prin pasteurizare, cu continut redus de grasime, imbogatita cu vitamina D
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Specialitate de branza americana, obtinuta prin pasteurizare, cu continut redus de grasime, imbogatita cu vitamina D" din categoria "Branzeturi".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 14.1 g/100g | Colesterol | 53 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 8.85 g/100g | Carbohidraţi | 10.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.41 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 4.13 g/100g | Zaharuri | 8.02 g/100g | |
Sodiu | 1587 mg/100g | Proteine | 17.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Propune o valoare IG »
Alimente asemănătoare: branza, specialitate, continut, americana, obtinuta, pasteurizare
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Specialitate de branza americana, obtinuta prin pasteurizare, cu continut redus de grasime, imbogatita cu vitamina D"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Branzeturi"
Momentan nu există în categoria Branzeturi, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Specialitate de branza americana, obtinuta prin pasteurizare, cu continut redus de grasime, imbogatita cu vitamina D.
Alimente similare
- Branza de vaci 2% grasime "No Name" (IG: 30)
- Branza de capra, 36% grasime (IG: 0)
Branza de capra contine vitamina A, calciu, fosfor si magneziu. Branza de capra contine mult colesterol si grasimi saturate. - Branza din zer (IG: 0)
- Branza oi (IG: 30)
preparat 100 natural - Branza de burduf (IG: 0)