Indice Glicemic: Specialitate de branza, americana pasteurizata, cu fosfat de disodiu
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Specialitate de branza, americana pasteurizata, cu fosfat de disodiu" din categoria "Branzeturi".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 24.6 g/100g | Colesterol | 64 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 15.443 g/100g | Carbohidraţi | 7.29 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.723 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 7.206 g/100g | Zaharuri | 7.43 g/100g | |
Sodiu | 1596 mg/100g | Proteine | 19.61 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Propune o valoare IG »
Alimente asemănătoare: branza, specialitate, fosfat, disodiu, americana, pasteurizata
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Specialitate de branza, americana pasteurizata, cu fosfat de disodiu"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Branzeturi"
Momentan nu există în categoria Branzeturi, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Specialitate de branza, americana pasteurizata, cu fosfat de disodiu.
Alimente similare
- Branza oi (IG: 30)
preparat 100 natural - Branza din zer (IG: 0)
- Branza feta (IG: 30)
- Branza de oaie (IG: 30)
- Placinta cu branza (IG: 60)
Ingrediente reteta pentru foi: 500 g faina, 1/2 lingurita sare, 3 linguri de ulei, 10-15 g drojdie proaspata, apa calda cat cuprinde; pentru umplutura: 500 g branza de vaci dulce, 250 g telemea, un borcan iaurt ...