Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Tarta bavareza cu mere si migdale - jolye79

Poza aliment (Indice Glicemic si Incarcatura Glicemica) Tarta bavareza cu mere si migdale - jolye79

Denumire originală: Tarta bavareza cu mere si migdale

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta bavareza cu mere si migdale - jolye79" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 9.7 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 32.8 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 6.8 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: mere, migdale, tarta, bavareza

Informaţii/ingrediente

BLAT - 140 faina integrala; 1/8 lingurita sare; 55 zahar; 115 unt; 1 galbenus; 2 linguri apa;

CREMA 1 - 225 branza dulce; 28 zahar pudra; 1 ou; 1 lingurita esenta vanilie

CREMA 2 - 115 zahar; scortisoara; nucsoara; 440 mere golden taiate felii subrtiri; 28 migdale macinate

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta bavareza cu mere si migdale - jolye79.

Alimente similare

  • Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
    Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ...
  • Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
    Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ...
  • Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
    Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...
  • Unt de migdale (IG: 35)
  • Migdale, crude (IG: 15)

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: