Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Tarta cu caise si cocos a la Tina

Denumire originală: Tarta cu caise si cocos a la Tina

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta cu caise si cocos a la Tina" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 3.8 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 7 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 3.2 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: cocos, caise, tarta

Informaţii/ingrediente

Ingrediente: 2 portii

- 2 oua
- 2 linguri fulgi cocos
- 2 linguri tarate psyillium
- 5-6 caise
- apa pt omogenizare
- indulcitor stevie

Descrierea producător/Mod de preparare

Se bat ouale, se amesteca cu psyillium, fulgii cocos, indulcitor, apa
Se baga la blender jumatati de caise cu restul compozitiei
Se pune aluatul intr-un vas cu hartie de copt
Se lasa la cuptor, se verifica cu scobitoarea daca e gata.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta cu caise si cocos a la Tina.

Alimente similare

  • Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
    Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ...
  • Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
    Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ...
  • Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
    Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...
  • Caise (IG: 30)
  • Dulceata de caise (IG: 65)

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: