Calorii Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Indice Glicemic: Tarta cu mere si glazura de ciocolata by Tina

Denumire originală: Tarta cu mere si glazura de ciocolata

Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta cu mere si glazura de ciocolata by Tina" din categoria "Mancaruri".

Indice Glicemic

   Incarcatura Glicemica
Grăsimi 9.2 g/100g Colesterol mg/100g
Grăsimi saturate g/100g Carbohidraţi 16.7 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Fibre 7.1 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Sodiu mg/100g Proteine 5 g/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers

Propune o valoare IG »

Alimente asemănătoare: ciocolata, mere, tarta, glazura

Informaţii/ingrediente

  • 300g mere rase
  • 40g tarate psyillium
  • 3 oua
  • 10g cacao pudra
  • 80g Lindt 85%
  • indulcitor stevie
  • 1 cana cu apa

Descrierea producător/Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele in afara de ciocolata.

Se lasa 30' pt ca taratele sa se imbibe cu apa

Se lasa la cuptor pana se rumeneste. Se lasala racit

Se topeste ciocolata pe baie de aburi, se adauga peste tarta, se lasa la rece.

Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"

Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta cu mere si glazura de ciocolata by Tina.

Alimente similare

  • Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
    Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ...
  • Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
    Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ...
  • Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
    Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...
  • Mere (IG: 30)
  • Compot mere (IG: 35)

Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: