Indice Glicemic: Tarta cu mere si glazura de ciocolata by Tina
Denumire originală: Tarta cu mere si glazura de ciocolata
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta cu mere si glazura de ciocolata by Tina" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 9.2 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 16.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 7.1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ciocolata, mere, tarta, glazura
Informaţii/ingrediente
- 300g mere rase
- 40g tarate psyillium
- 3 oua
- 10g cacao pudra
- 80g Lindt 85%
- indulcitor stevie
- 1 cana cu apa
Descrierea producător/Mod de preparare
Se amesteca toate ingredientele in afara de ciocolata.
Se lasa 30' pt ca taratele sa se imbibe cu apa
Se lasa la cuptor pana se rumeneste. Se lasala racit
Se topeste ciocolata pe baie de aburi, se adauga peste tarta, se lasa la rece.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta cu mere si glazura de ciocolata by Tina.
Alimente similare
- Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ... - Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ... - Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ... - Mere (IG: 30)
- Compot mere (IG: 35)