Indice Glicemic: Tarta cu pui si ciuperci (fara foietaj) a la Alina
Denumire originală: Tarta cu pui si ciuperci (fara foietaj)
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta cu pui si ciuperci (fara foietaj) a la Alina" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4.3 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 7.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 20.4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: pui, ciuperci, tarta
Informaţii/ingrediente
- 334 g ciuperci champignion
- 48 g ceapa rosie
- 75 g ardei gras verde
- 270 g piept de pui fara piele
- 3 g patrunjel
- 111 g ou gaina
- 133 iaurt milli 0%
- 3 g ulei masline ( pt uns tava)
Descrierea producător/Mod de preparare
Se maruntesc ciupercile, puiul, ardeiul si ceapa, si se calesc intr-o tigaie de teflon.
Dupa ce s-au rumenit in proportie de 60% se opreste focul si se toarna peste iaurt cu 0% ( in loc de smantana) si cele 2 oua. Se amesteca totul. Intre timp cuptorul sa fie incalzit.
Se unge forma de tarta(puteti folosii orice forma aveti) cu ft putin ulei apoi se pune toata compozitia in forma si se baga la cuptor timp de 50 de minute.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta cu pui si ciuperci (fara foietaj) a la Alina.
Alimente similare
- Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ... - Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ... - Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ... - Ciuperci Pleurotus (IG: 15)
- Ciuperci din conserva (IG: 15)