Indice Glicemic: Tarta Lemon Pie, by Sunshine
Denumire originală: Tarta Lemon Pie, by Sunshine
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta Lemon Pie, by Sunshine" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.2 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 18.1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 4.4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: lamaie, prajitura, tarta
Informaţii/ingrediente
Ou de gaina, integral, 90g -
Zahar cu vanilie Bourbon, Real Quality, 16g -
Esenta de vanilie, imitatie, fara alcool, 5g -
Lamaie, Coaja de lamaie, 1 lingura 7g -
Tarate fine de grau, 100% natural si integral, Solaris Plant, 6g -
Faina de grau, integrala, 17g
Praf de copt, scazut in sodiu,3 gr
Lapte degresat 0,1%, LaDorna, 350ml -
Lamaie, Coaja de lamaie, 2 linguri 9g
Suc natural de lamaie, 60ml -
Amidon de cartofi, Real Quality, 2 linguri 28g -
Zahar brun, 65g -
Gelatina instant pentru gelificarea lichidelor, Dr. Oetker, 10g -
Galbenus de ou, 37g
Descrierea producător/Mod de preparare
Intai facem crema: Batem cu mixerul galbenusurile cu esenta de vanilie si coaja de lamaie. Apoi punem laptele la fiert impreuna cu amidonul si zaharul, amestecam incet pana fierbe. Luam de pe foc, si adaugam ouale batute, amestecand incet. Mai punem 2 min intreaga compozitie pe foc, apoi o lasam sa raceasca.
Intre timp facem blatul: incalzim cuptorul la foc mediu, batem albusurile spuma, apoi adaugam un pliculet de zahar vanilat si batem pana se topeste. Aceeasi operatiune facem cu galbenusurile si cel de-al doile pliculet de zahar vanilat. Incorporam incet cele doua compozitii, adaugam coaja de lamaie, 1 lingura faina integrala, 1 lingura tarate fine si un varf de cutit de praf de copt. Mixam 2 min. O forma de tort cu peretii detasabili o ungem cu unt si tapetam cu faina. Punem compozitia si o dam la cuptor 20 min.
Acum punem gelatina in sucul de lamaie, o lasam sa se inmoaie si apoi o amestecam incet in crema, calda inca. Se da la frigider.
Lasam blatul sa se raceasca, si punem crema in forma de tort, nivelam si dam la frigider pana se intareste crema bine.
Scoatem peretii formei, si putem servi
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tarta Lemon Pie, by Sunshine.
Alimente similare
- Chiftelute din soia, Montignac, faza I, by Sunshine (IG: 20)
Se prepara soia conform instructiunilor de pe pachet. Se stoarce de surplusul de apa si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat prin razatoare, uleiul, patrunjelul, faina, piperul, sarea, boia dulce. Se formeaza chiftelute cu ... - Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ... - Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaci (IG: 17)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ... - Tarta cu fructe (fara aluat) "Slabuta" (IG: 40)
Preparare "blat" In primul rand se prepara "blatul". Branza de vaci se amesteca cu 30 gr fructoza, coacaze si 3 oua. Se amesteca bine pana la omogenizare. Se ia o forma rotunda si se tapeteaza cu hartie de copt. Se ...