Indice Glicemic: Tiramisu dietetic Andrylici
Denumire originală: Tiramisu dietetic
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tiramisu dietetic Andrylici" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.9 g/100g | Colesterol | 89.9 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 6.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.6 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.2 g/100g | |
Sodiu | 62.5 mg/100g | Proteine | 9.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: tiramisu, desert, prajitura, tort
Informaţii/ingrediente
Blat:
- tarate de ovaz - 60g
- 3 oua
- 1 plic praf de copt
- 2 iaurturi 0% grasime
- esenta de vanilie dupa gust
- 200 ml cafea
- 25 ml rom
- indulcitor dupa gust (aprox. echivalentul a 2 linguri de zahar)
Crema:
- 500g branza cremoasa 0.2% grasime
- 3 oua
- indulcitor dupa gust (echivalentul a 3-4 linguri de zahar)
- 30g cacao
Descrierea producător/Mod de preparare
Blatul:
Taratele se macina in rasnita si se amesteca cu galbenusurile, iaurtul, esenta de vanilie si indulcitorul.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se incorporeaza in compozitia deja preparata. Compozitia astfel obtinuta se pune in tava peste hartie de copt. Se da la cuptor pentru aprox. 30 de minute la 180 grade.
Cafeaua se amesteca cu romul. Se va folosi pentru insiroparea blatului.
Crema:
Se bat galbenusurile impreuna cu indulcitorul cu mixerul pana se intaresc si devin cremoase.
Peste galbenusuri se adauga branza si se amesteca bine.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se incorporeaza in compozitia de branza.
Se pun peste blatul insiropat in prealabil cu cafeaua si se pudreaza cu cacao. Se da la frigider 1-2 ore.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tiramisu dietetic Andrylici.
Alimente similare
- Tiramisu hipoglucidic (IG: 40)
Pentru piscoturi se freaza fructoza cu 3 galbenusuri, faina si taratele. Se bat albusurile spuma si se amesteca incet cu restul. Compozitia se toarna pe hartie de copt intr-un strat de cca 2-3cm. Compozitia creste la ...