Indice Glicemic: Tort de branza la rece a la sherpika
Denumire originală: Tort de branza la rece
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tort de branza la rece a la sherpika" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 19.2 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 10.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 0.9 g/100g | |
Sodiu | 0.2 mg/100g | Proteine | 10.6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: desert, branza, prajitura, tort
Informaţii/ingrediente
Blat:
- 150g biscuiti graham
- 5 linguri ulei de cocos
- 1 lingura rom
- 2ml extract de stevie, indulcitor
- 3-4 linguri de apa
Crema:
- 500g branza de vaci
- 200ml smantana UHT
- 2ml extract de stevie, indulcitor
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 200g fructe de padure(congelate)
Glazura:
- sucul de la fructele congelate
- 1ml extract de stevie, indulcitor
- 16g ciocolata Heidi Dark Extreme
Descrierea producător/Mod de preparare
Pentru blat: biscuitii sfaramati bine se amesteca cu uleiul de cocos, romul si apa, cat sa se formeze o compozitie omogena si se intinde cu mana intr-o forma cu fundul detasabil, care a fost in prealabil tapetata cu folie. Se da la congelator pana se face crema (aproximativ 5 minute).
Pentru crema, se decongeleaza fructele si se pun intr-o strecuratoare, pentru a pastra sucul ramas. Se amesteca ingredientele cu mixerul, apoi se toarna peste blatul rece.
Pentru glazura, se amesteca sucul de la fructe cu stevia, se toarna peste blat, apoi se rade jumatate din ciocolata, restul se toaca si se presara deasupra. Se da la rece peste noapte.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tort de branza la rece a la sherpika.
Alimente similare
- Cod afumat la rece (IG: 0)
- Platica afumata la rece (IG: 0)
- Tort Sly Diet (IG: 35)
Blat: Se freaca galbenusurile cu fructoza, faina si nuca macinata dupa care se amesteca usor cu albusurile batute spuma. Se imparte aluatul crema in doua si se coace in doua forme rotunde nu prea mari (d20cm) ... - Branza din zer (IG: 0)
- Branza oi (IG: 30)
preparat 100 natural