Indice Glicemic: Tort cu mere a la ramo0215
Denumire originală: Tort cu mere
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tort cu mere a la ramo0215" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3.3 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 23.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 3.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: desert, mere, tort
Informaţii/ingrediente
- 500g mere
- 20g margarina sau unt
- 100g gem arovit de caise
- 100g albus de ou
- 50g galbenus de ou
- 50g fructoza
- 50g faina neagra baneasa
- 25g faina alba
- 75ml apa
Descrierea producător/Mod de preparare
Se curata merele de coaja si de samburi.
Se unge o tava cu 10g margarina.
Se aseaza merele.
In scobiturile merelor punem restul de margarina si gemul.
Intr-un vas se bat albusurile.
In alt vas se freaca galbenusurile cu fructoza, apoi se adauga faina si apa.
Aceasta compozitie se amesteca cu albusurile batute spuma si se pune in tava peste mere.
Se da la cuptor 40-45 min.
Se poate servi cu frisca sau alte toppinguri.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tort cu mere a la ramo0215.
Alimente similare
- Tort Sly Diet (IG: 35)
Blat: Se freaca galbenusurile cu fructoza, faina si nuca macinata dupa care se amesteca usor cu albusurile batute spuma. Se imparte aluatul crema in doua si se coace in doua forme rotunde nu prea mari (d20cm) ... - Mere (IG: 30)
- Placinta cu mere (IG: 60)
- Compot mere (IG: 35)
- Suc natural de mere (IG: 40)