Indice Glicemic: Tort Nesquik
Denumire originală: Tort Nesquik
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Tort Nesquik" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 24.9 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 18.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 0.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: tort
Informaţii/ingrediente
Pt. o foaie: 2 albuse,2linguri zahar,1lingura si jumatate de nuca macinata,1/2lingura faina.Se fac 3 foi.
Crema 1:6galbenuse,340ml lapte,3 1/2 linguri faina,3 1/2linguri zahar + 80g, 85 g unt, 70 g nesquik(praf)
Crema 2:370ml frisca lichida, 3 pliculete zahar vanilat
Glazura:100g ciocolata,40g unt
Descrierea producător/Mod de preparare
Foile:batem albusurile cu zahar,adaugam nuca si amestecam,apoi se adauga faina si amestecam.Se da la copt 20 min.Repetam operatiunea de 3 ori.
Crema 1:amestecam intr-o craticioara zaharul cu faina si galbenusurile si cu un pic de lapte.Punem pe foc si adaugam laptele treptat amestecand continuu pana se ingroasa.Luam de pe foc si o lasam sa se raceasca.Frecam untul spuma,adaugam cele 80 g zahar si nesquik apoi o amestecam cu galbenusurile.
Glazura:topim pe bain-marie ciocolata cu untul.Cat inca e cald ungem fiecare foaie cu glazura si lasam sa se raceasca.
Crema 2:batem frisca cu cele 3 plicuri de zahar vanilat.
Punem pe prima foaie 1/3 din crema 1 apoi 1/3 din crema 2,urmatoarea foaie,1/3 din crema 1,1/3 din crema 2,ultima foaie restul din crema 1 si crema 2.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Tort Nesquik.
Alimente similare
- Tort Sly Diet (IG: 35)
Blat: Se freaca galbenusurile cu fructoza, faina si nuca macinata dupa care se amesteca usor cu albusurile batute spuma. Se imparte aluatul crema in doua si se coace in doua forme rotunde nu prea mari (d20cm) ...