Indice Glicemic pentru faina
Afisare rezultate 121 - 130 din total 142
- Macaroane din faina integrala de grau, KarmelAdăugat în Paste -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 1.8, Carbohidraţi: 66.2, Proteine: 14.4Adaugă la favorite
- Taitei lati din faina integrala de ovaz, KarmelAdăugat în Paste -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 6.8, Carbohidraţi: 64.3, Proteine: 14.4Adaugă la favorite
- Painici din faina integrala pentru hamburger, ArnoldAdăugat în Paine -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 2.3, Carbohidraţi: 48.8, Proteine: 11.6Adaugă la favorite
- Paine din faina integrala, Albert HeijnAdăugat în Paine -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 1.5, Carbohidraţi: 38, Proteine: 9.5Adaugă la favorite
- Paine din faina integrala cu mac, Albert HeijnAdăugat în Paine -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 2.5, Carbohidraţi: 38, Proteine: 10Adaugă la favorite
- Paine cu secara si faina de soia, SavoriaAdăugat în Paine -Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 1.2, Carbohidraţi: 50.6, Proteine: 9Adaugă la favoriteProdus de post
- Tortilla din faina de grau, Casa FiestaAdăugat în Semipreparate -
Faina de grau, apa, ulei de palmier, stabilizatori (E 422, E 466, E 412), agenti de crestere (E 500, E 450), sare 0.5 %, acidifiant (E 296), emulsificator (E 471), dextroza, conservanti (E 282, E ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 7, Carbohidraţi: 54, Proteine: 9Adaugă la favoriteProdus de post - Paine integrala din amestec de faina, Friessinger MuehleAdăugat în Paine -
Pentru pachetul de 1 kg se adauga 660ml de apa calduta si se framanta. Se lasa la crescut 30 min. Se modeleaza painea sau painile si se pune la loc cald intre 30 si 45minute. Dupa care ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 1.4, Carbohidraţi: 46.9, Proteine: 9.3Adaugă la favoriteProdus de post - Amestec de faina pentru paine integrala, Friessinger MuehleAdăugat în Faina -
Pentru pachetul de 1 kg se adauga 660ml de apa calduta si se framanta. Se lasa la crescut 30 min. Se modeleaza painea sau painile si se pune la loc cald intre 30 si 45minute. Dupa care ...
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 1.9, Carbohidraţi: 64.3, Proteine: 12.8Adaugă la favoriteProdus de post - Paine din faina neagra, ToasTinaAdăugat în Paine -
faina neagra de grau, apa, ulei, drojdie, gluten, sare iodata, extract de rozmarin
Indice Glicemic: , Incarcatura Glicemica: , Grăsimi: 2.8, Carbohidraţi: 42.6, Proteine: 14.1Adaugă la favoriteProdus de post