Indice Glicemic: Baton crocant cu menta si ciocolata, Cambridge
Denumire originală: Chocolate Mint Crunch Bar
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Baton crocant cu menta si ciocolata, Cambridge" din categoria "Suplimente".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 11.6 g/100g | Colesterol | 15 mg/100g | |
Grăsimi saturate | 6.7 g/100g | Carbohidraţi | 30.2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 1.5 g/100g | Fibre | 14.3 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 3.1 g/100g | Zaharuri | 21 g/100g | |
Sodiu | 400 mg/100g | Proteine | 24.8 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: ciocolata, supliment, baton, menta
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Baton crocant cu menta si ciocolata, Cambridge"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Suplimente"
Momentan nu există în categoria Suplimente, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Baton crocant cu menta si ciocolata, Cambridge.
Alimente similare
- Baton ciocolata caramel (IG: 70)
- Menta (IG: 5)
- Ceai Menta (IG: 0)
Menthae Folium ( frunze de menta ) - Supa de rosii cu menta (IG: 35)
Se zdrobeste intr-o piulita arpacasul si se pune la fiert in supa. Cand a fiert se adauga sucul de rosii, menta si dafinul, sare si branza telemea si se da un clocot. Cand se mai racoreste se ... - Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ...