Indice Glicemic: Supa de rosii cu menta
Denumire originală: Supa de rosii
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Supa de rosii cu menta" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mica) |
|||
Grăsimi | 2.1 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 5.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1.7 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 3.9 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: rosii, supa, menta
Informaţii/ingrediente
- supa de carne slaba 1l
- suc de rosii fara zahar 0,75l
- branza telemea 60g
- 1 ou
- menta uscata 2g
- arpacas de grau integral 100g
- 2 frunze de dafin
Descrierea producător/Mod de preparare
Se zdrobeste intr-o piulita arpacasul si se pune la fiert in supa.
Cand a fiert se adauga sucul de rosii, menta si dafinul, sare si branza telemea si se da un clocot.
Cand se mai racoreste se drege cu ou.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
- Ciorba hipoglicemica cu pui (IG: 30)
Se fierb ingredientele pe rand in functie de timpul de fierbere. Cand se mai racoreste se drege cu un ou. Se adauga tot atunci si fulgii de ovaz. Rezulta 3400g de ciorba. - Ciorba de loboda hipoglucidica (IG: 30)
Se curata cartofii dulci, se taie si se pun la fiert impreuna cu ceapa curatata. Cand au fiert, se scoate ceapa si se arunca si se adauga zarzavaturile tocate marunt. Dupa ce da un clocot se adauga ... - Supa broccoli (IG: 25)
Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ... - Supa de mazare si curcan (IG: 20)
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ... - Kapusnica/Supa de varza murata (IG: 20)
Este o supa slovaka si ceha care se serveste traditional de Craciun. Se pune varza la fiert. Ciupercile daca sunt uscate se tin cateva ore in apa rece si apoi se adauga cu tot cu apa ...
Alimente similare
- Menta (IG: 5)
- Ceai Menta (IG: 0)
Menthae Folium ( frunze de menta ) - Tarta cu urda si menta "Slabuta" (IG: 36)
Urda se amesteca cu chefir, fructoza, esenta de vanilie si ouale de gaina batute spuma. Cantitatea de menta trecuta la ingrediente se refera la frunze de menta gata spalate. Menta se amesteca cu urda. Se adauga stafidele. Se ia ... - Supa broccoli (IG: 25)
Se fierb toate legumele bine. Se mixeaza pana se fac pasta si se introduc in zeama in care au fiert legumele. Se pune chimen, untura si sare si se mai lasa cateva clocote. Se pate ... - Supa de mazare si curcan (IG: 20)
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ...