Indice Glicemic: Chec integral cu fructe uscate a la Raluca
Denumire originală: Chec integral cu fructe uscate
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Chec integral cu fructe uscate a la Raluca" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 3.6 g/100g | Colesterol | 14.5 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 41.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 5.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 6.9 g/100g | |
Sodiu | 44.4 mg/100g | Proteine | 6 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: fructe, fructe uscate, chec
Informaţii/ingrediente
200 g fulgi de ovaz
150 g curmale (19 bucati)
100 g stafide
60 g musli
200 ml ceai (silueta perfecta)
1 lingurita esenta de vanilie
5 ml ulei de samburi de struguri
2 oua de gaina (100g)
200 g lapte batut din lapte de capra
un varf de cutit de sare
5 g praf de copt scazut in sodiu
100 ml apa plata
Descrierea producător/Mod de preparare
Jumatate din cantitatea de fulgi de ovaz se macina.
Cealalta jumatate se amesteca cu 100 ml apa fierbinte.
Curmalele se taie bucatele, se amesteca cu stafidele si se pun in ceaiul fierbinte amestecat cu esenta de vanilie. Se lasa 10 minute apoi se scurg de ceai. Ceaiul se pune peste fulgii de ovaz si musli.
Cand s-au racorit, se amesteca cu laptele batut, se adauga ouale, praful de copt, sarea, uleiul si se amesteca bine cu telul. Se adauga fulgii de ovaz macinati si fructele uscate.
Se toarna compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor aproximativ o ora.
Se scoate, se acopera cu un prosop 10-15 minute.
Se rastoarna din forma, se indeparteaza hartia de copt si gata.
Pofta buna!
A iesit un chec de 860 g.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Chec integral cu fructe uscate a la Raluca.
Alimente similare
- Chec (IG: 70)
- Chec cu grepfruit (portocale) (IG: 40)
Se freaca galbenusurile cu fructoza. Se adauga pulpa de fruct - raman cu pulpa de fruct atunci cand fac fresh din care scot pielitele - praful de copt, faina si taratele. Rezulta un aluat care se ... - Chec aperitiv cu ciuperci si broccoli (IG: 20)
Se taie cubulete toate ingredientele si se amesteca. Branza se rade si se amesteca in compozitie. Se pune sare, praf de copt si piper dupa gust. Se adauga in amestec galbenusurile dupa care faina de soia si ... - Mere uscate (IG: 29)
- Caise uscate (IG: 32)