Indice Glicemic: Chiftelute de pui la cuptor
Denumire originală: Chiftelute de pui
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Chiftelute de pui la cuptor" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 4.7 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 11.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 33.1 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: chiftea, chiftele, aperitiv
Informaţii/ingrediente
- 230 gr piept de pui
- 35 gr ceapa
- 35 gr pesmet
- un ou
- sare, piper
- marar, patrunjel
Descrierea producător/Mod de preparare
Se pune carnea, oul, ceapa, mararul si patrunjelul in blender.
Dupa se adauga pesmetul si se fac chiftelute care se pun in tava cu hartie de copt la cuptorul incins pentru vreo 15-20 minute.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Chiftelute de pui la cuptor.
Alimente similare
- Chiftelute din soia, Montignac, faza I, by Sunshine (IG: 20)
Se prepara soia conform instructiunilor de pe pachet. Se stoarce de surplusul de apa si se amesteca cu ceapa si usturoiul dat prin razatoare, uleiul, patrunjelul, faina, piperul, sarea, boia dulce. Se formeaza chiftelute cu ... - Pui la cuptor (IG: 0)
se freaca margarina cu condimente apoi se unge puiul si se da la copt - Castane la cuptor (IG: 60)
Castanele se inteapa inainte de a le baga in cuptorul incins la maxim-220grade celsius.Se invirt cu mina dupa 10 minute,si se lasa in jur de 20-25 minute.Se asorteaza perfect cu vinul rosu;) - Cartofi la cuptor (IG: 95)
- Somon roz cu susan, la cuptor (IG: 20)
Somonul se spala si se pune pe un prosop de bucatarie. Se ia o tava, se tapeteaza cu hartie de copt, pe ea se aseaza somonul file. Se sareaza, se presara oregano si semintele de susan. Se da ...