Indice Glicemic: Ghiveci de legume a la Alinush
Denumire originală: Ghiveci de legume
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ghiveci de legume a la Alinush" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2.7 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 7.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 1.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: legume, ghiveci
Informaţii/ingrediente
- 339 gr conopida
- 201 gr dovlecel
- 62 gr ardei rosu
- 84 gr ardei galben
- 33 gr ceapa verde
- 41 gr morcov
- 267 gr rosii
- 6 gr marar
- 30 ml ulei de masline
- 10 gr delicat de legume fuchs
- 45 gr orez deroni original
Descrierea producător/Mod de preparare
Ceapa se caleste impreuna cu uleiul si putina apa.
Dupa ce s'a rumenit putin se adauga legumele.
Se adauga si apa, apoi se pune un capac deasupra si se lasa la inabusit, amestecand din cand in cand.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ghiveci de legume a la Alinush.
Alimente similare
- Ghiveci de toamna cu pui (IG: 30)
Se pune intr-o cratita teflonata bucatile de tacam de pui pana se prajesc usor. Se adauga pe rand legumele in functie de timpul de fierbere si se lasa pana ghiveciul scade. La final se adauga ... - Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ... - Tortellini cu legume si sunca a la Anomar (IG: 65)
- Platou colorat de legume "Slabute" (IG: 18)
Se ia un platou mare, se acopera cu hartie de copt. Se intinde toata branza de vaci cu mana si se niveleaza pana se obtine o suprafata perfect nivelata si de grosime egala. Se sareaza dupa gust. Pe ...