Indice Glicemic: Ghiveci de legume a la Raluca
Denumire originală: Ghiveci de legume
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ghiveci de legume a la Raluca" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 0.3 g/100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 6.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | 2.3 g/100g | |
Sodiu | 109.8 mg/100g | Proteine | 2.3 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: legume, ghiveci
Informaţii/ingrediente
- 320 g varza
- 160 g morcovi
- 170 g ardei gras rosu
- 430 g dovlecei
- 330 g broccoli proaspat
- 230 g rosii
- 450 g ciuperci champignon proaspete
- 250 g pasta de tomate + 200 ml apa plata
- 15 g usturoi verde
- 2 g piper alb
- 5 g sare
- 4 g cimbru proaspat
Au iesit 2 kg de ghiveci.
Descrierea producător/Mod de preparare
Legumele se spala si se curata.
Varza se taie fideluta, morcovii, dovleceii, rosiile si ardeiul se taie rondele. Ciupercile se feliaza, broccoli se separa in buchetele micute.
Intr-o oala incapatoare se pune stratul de varza, morcovii si ardeiul rosu. Se pune usturoiul maruntit, se potriveste de sare si piper. Se adauga 3-4 crengute de cimbru.
Urmeaza stratul de broccoli, feliutele de rosie, ciupercile si stratul de dovlecei.
Pasta de tomate se amesteca cu apa plata si se toarna in oala, se scutura sa ajunga bine peste tot si se da la cuptor.
Este gata in aproximativ o ora jumatate. Cand este aproape gata se scoate capacul ca sa scada.
Pofta buna!
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ghiveci de legume a la Raluca.
Alimente similare
- Ghiveci de toamna cu pui (IG: 30)
Se pune intr-o cratita teflonata bucatile de tacam de pui pana se prajesc usor. Se adauga pe rand legumele in functie de timpul de fierbere si se lasa pana ghiveciul scade. La final se adauga ... - Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ... - Tortellini cu legume si sunca a la Anomar (IG: 65)
- Platou colorat de legume "Slabute" (IG: 18)
Se ia un platou mare, se acopera cu hartie de copt. Se intinde toata branza de vaci cu mana si se niveleaza pana se obtine o suprafata perfect nivelata si de grosime egala. Se sareaza dupa gust. Pe ...