Indice Glicemic: Ghiveci de legume a la Rebecca
Denumire originală: Ghiveci de legume a la Rebecca
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Ghiveci de legume a la Rebecca" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 1.4 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 7.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 1.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: legume, ghiveci
Informaţii/ingrediente
- 356 g rosii (4 rosii)
- 176 g ceapa (2 cepe)
- 185 g ardei gras (2 ardei)
- 1 lingura ulei de masline extravirgin
- 233g vinete (1 vanata micuta)
- 197g ciuperci conservate (1 borcan)
- 50g orez basmati
- 17g delicat
- 5 g ghimbir
- 5 g piper
Descrierea producător/Mod de preparare
1. Se caleste ceapa taiata julien intr-o lingura de ulei de masline extravirgin, dupa care adaugam rosiile taiate cubulete.
2. Dupa 5 minute se adautat restul legumelor: ardeii grasi, vinetele si ciupercile conservate. Se lasa legumele inca 5 minute la inabusit, dupa care adaugam 50g de orez basmati nefiert.
3. Se condimenteaza dupa gust. Eu am pus delicat, ghimbir si un varf de cutit piper.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Ghiveci de legume a la Rebecca.
Alimente similare
- Ghiveci de toamna cu pui (IG: 30)
Se pune intr-o cratita teflonata bucatile de tacam de pui pana se prajesc usor. Se adauga pe rand legumele in functie de timpul de fierbere si se lasa pana ghiveciul scade. La final se adauga ... - Ciorba hipoglicemica de legume (IG: 15)
Se pun legumele la fiert pe rand in functie de timpul de fierbere si ceapa intreaga (varza taiata fin, radacinoasele, restul legumelor si verdeturile). Dupa ce fierb legumele se adauga borsul si se mai da un ... - Tortellini cu legume si sunca a la Anomar (IG: 65)
- Platou colorat de legume "Slabute" (IG: 18)
Se ia un platou mare, se acopera cu hartie de copt. Se intinde toata branza de vaci cu mana si se niveleaza pana se obtine o suprafata perfect nivelata si de grosime egala. Se sareaza dupa gust. Pe ...