Indice Glicemic: Limba de vita cu masline
Denumire originală: Limba cu masline
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Limba de vita cu masline" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mica) |
|||
Grăsimi | 13.3 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 3.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 9.4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: vita, masline, limba
Informaţii/ingrediente
- 1000g limba de vita
- 800g rosii
- 40g usturoi
- 200g masline
- 40ml ulei masline
- 5g piper negru
- 2 frunze dafin, sare
Descrierea producător/Mod de preparare
Se caleste usturoiul tocat in ulei.
Se adauga limba fiarta, curatata de pielita si taiata felii. Se stinge cu rosiile tocate marunt si se adauga maslinele.
Se lasa la fiert si la sfarsit se adauga piperul si dafinul.
Pentru cine doreste se poate adauga patrunjel sau cimbru dupa gust.
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
- Rinichi de vita cu sos de mustar la cuptor (IG: 20)
Se curata rinichiul de grasimea din interior. Se sareaza si se pune in cuptorul fierbinte. Se lasa cca 20 minute pana incepe sa se rumeneasca. Nu trebuie lasat mai mult, sa nu se usuce prea tare. Intre ... - Musaca de vinete (IG: 20)
Se taie vinetele crude in rondele si se aseaza jumatate din ele intr-un pat cat mai compact pe fundul unei tavi. Pentru cei care suporta, se pot praji usor in ulei inainte. Se face un amestec din ... - Ostropel de pui (IG: 15)
Se pune la prajit carnea si usturoiul. Se stinge cu rosii in bulion. Se adauga mirodeniile si se lasa la fiert. Rezulta cca 800g de mancare. - Mancare de vita cu ciuperci shiitake si cascaval (IG: 15)
Carnea de vita se fierbe in apa cu sare cam 30-45 minute. Se ia o tigaie de teflon, se pune pe aragaz, se adauga uleiul si ceapa taiata marunt. Cand ceapa este rumena, se adauga carne de ... - Ficatei cu smantana (IG: 15)
Se pune in ulei la prajit ficatul, se adauga usturoiul tocat, ciupercile taiate felii si piperul. Cand sunt gata se adauga smanatana si se mai lsasa la foc mic cateva minute. La final se adauga patrunjelul taiat ...
Alimente similare
- Limba de vita (fiarta, gatita, inabusita) (IG: 0)
- Limba de mare (IG: 0)
- Limba de porc, negatita (IG: 0)
- Limba de porc (gatita, fiarta, inabusita) (IG: 0)
- Dovlecei cu masline (IG: 15)
Se pun la calit in ulei dovleceii taiati cuburi, ardeiul capia taiat fideluta si usturoiul tocat. Cand sau rumenit se stinge cu vin, se adauga maslinele si rosia tocata si se lasa sa scada cca 10 ...