Indice Glicemic: Mancare de mazare simpla Mika1
Denumire originală: Mancare de mazare simpla
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Mancare de mazare simpla Mika1" din categoria "Mancaruri".
Indice Glicemic |
Incarcatura Glicemica |
|||
Grăsimi | 2 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 9.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 4 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: mancare mazare
Informaţii/ingrediente
- 104 g ceapa
- 619 g mazare
- 36 g morcov
- 3 lingurite ulei masline
- 2 lingurite de faina
- 2 linguri de pasta de tomate concentratie mica
- 1 cub knorr de pui
- sare, piper, foi de dafin
Descrierea producător/Mod de preparare
Se taie ceapa si morcovul cubulete mici si se pun la calit 2 minute in uleiul de masline.Apoi se adauga apa cate un pic, pana se inmoaie ceapa.Se adauga mazarea si se pune apap si se lasa la fiert.Se verifica din cand in cand, pentru ca mazarea sa nu fiaraba prea tare.(daca mazarea nu e tare din conserva, nu cred ca trebuie lasata mai mutl de 15 minute la fiert).Cand aproape e fiarta mazare, intr-o cana se pune faina si se adauga apa, cam 1/2 sau 3/4...si se amesteca...apoi tot in cana se pune si pasta de tomate.Si iar se amesteca.Tot amestecul se toarna peste mazare si se lasa sa mai fiarba un pic.Odata cu pasta, puneti si cubul knorr si sare dupa gust.In cazul in care va place ca mazarea sa fie mai omogena, mai groasa, mai puteti face un amestec de faina cu apa, pe care sa il adaugati.Se pun 1-2 foi de dafin si piper(fiecare dupa gust).
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Mancaruri"
Momentan nu există în categoria Mancaruri, alimente cu Indice Glicemic mai mic decât Mancare de mazare simpla Mika1.
Alimente similare
- Mazare fina (IG: 35)
- Supa de mazare si curcan (IG: 20)
Se fierbe carnea, dupa care se scoate si se pune in mixer impreuna cu ceapa si dovleceii. Intre timp se pune in supa ramasa mazarea uscata si lintea la fiert. Cand au fiert se adauga ingredientele din ... - Mazare cu carne de rata (IG: 40)
Carnea de rata taiata bucati potrivite se pune la inabusit cu putina apa. Daca este prea grasa se transeaza si se scoate grasimea in exces. Nu se pune nici o alta grasime pentru ca este suficent de ... - Mazare verde, conserva (IG: 45)
- Mazare verde (frageda si congelata) (IG: 35)