Indice Glicemic: Paine integrala French Toast Integral, Vel Pitar
Denumire originală: French Toast integral
Îţi prezentăm numărul valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine integrala French Toast Integral, Vel Pitar" din categoria "Paine".
Indice Glicemic (valoare mica) |
Incarcatura Glicemica (valoare mare) |
|||
Grăsimi | 1.9 g/100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Carbohidraţi | 46.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Fibre | 3.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Sodiu | mg/100g | Proteine | 9.5 g/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau puncte weight watchers
Alimente asemănătoare: paine, paine integrala, french toast, paine vel pitar
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Paine integrala French Toast Integral, Vel Pitar"
Alimente cu Indice Glicemic mai mic din categoria "Paine"
- Chifle hipoglucidice, Dobrogea (IG: 40)
- Paine IG mic, Slabesti Mancand (IG: 35)
- Paine Longevita, Franzeluta (IG: 35)
Ingrediente: faina de grau, tarata, apa, drojdie de panificatie, sare, ulei de floarea soarelui. concentrat elaminat uscat (varza de mare). Paine Longevita este fabricata din faina de grau de calitatea I, cu adaos de component special ... - Toast graham, Real (IG: 35)
Ingrediente: faina alba de grau 650, apa, faina dietetica de grau 18% (faina graham), sare iodata, drojdie, grasimi vegetale nehidrogenate, gluten, deztroza, conservant: acid sorbic. Contine: faina de grau, gluten. - Paine Montignac - reteta Adina (IG: 34)
Alimente similare
- Paine integrala din grau (IG: 45)
- Paine integrala de casa (IG: 45)
- Paine integrala de secara, a la mayya (IG: 45)
430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea); - Biscuiti Wasa/Paine integrala cu oregano si in (IG: 35)
Se amesteca un aluat car se lasa la dospit cca 40 minute la cald. Se intind foi de 1cm grosime, se taie dreptunghiuri si se inteapa cu furculita. Se dau la cuptor in jur de 35 minute. Rezulta ... - Iaurt integral (IG: 30)